جلسه ستاد مناسب‌سازی معابر و مبلمان شهری کهگیلویه و بویراحمد در راستای اجرای قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت

1 آذر ۱۴۰۴، جلسه ستاد مناسب‌سازی معابر عمومی و مبلمان شهری استان با حضور معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری و به دبیری سید مهران کشاورز، سرپرست اداره کل بهزیستی استان، به منظور بررسی راهکارهای اجرایی و نظارتی برای تحقق اهداف مناسب‌سازی و اصلاح روند کم‌توجهی مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد / شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴، جلسه ستاد مناسب‌سازی معابر عمومی و مبلمان شهری استان در سالن معاونت عمرانی استانداری برگزار شد. این نشست به ریاست معاون محترم هماهنگی امور عمرانی استانداری و با دبیری سید مهران کشاورز، سرپرست اداره کل بهزیستی استان، برگزار گردید تا در راستای تحقق اهداف مناسب‌سازی و نظارت بر اجرای ماده ۲ قانون جامع حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، موارد مختلف مورد بحث و بررسی قرار گیرد. 

در ابتدای جلسه، به اهمیت و ضرورت توجه به مفاد قانون جامع حمایت از حقوق معلولان، به ویژه ماده ۲ این قانون اشاره شد و نیاز به اجرای آیین‌نامه‌های اجرایی مربوط مورد تأکید قرار گرفت. همچنین، علل کم‌توجهی مدیران دستگاه‌های اجرایی به موضوع مناسب‌سازی مورد بررسی قرار گرفت .

یکی دیگر از محورهای مهم این نشست، بررسی نامه معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور بود که پیرو آن، محورهای تعیین شده در این مکاتبه، شامل پنج بند مهم، جهت تبادل نظر و اقدام عملی مطرح گردید. اعضا بر اهمیت پیگیری و اجرایی‌سازی هر چه سریع‌تر این موضوعات تأکید کرده و مسئولیت‌های مشخصی را برای تحقق کامل اهداف مناسب‌سازی تعریف کردند. 

این جلسه گامی مهم در جهت رفاه و برخورداری بهتر افراد دارای معلولیت و ارتقاء فرهنگ احترام و اصول‌گرایی در شهر و معابر عمومی استان بوده است.

کد خبر 157702

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد